• martie 08, 2019
  • Administrator
 Aloe Blossom Herbal Tea este pur şi simplu cel mai bun ceai pe care eu l-am gustat vreodată. Pentru că nu este în pachetul de familie TOF şi toţi distribuitorii şi-ar dori să îl aibă în această cutie, m-am gândit că ar fi o surpriză minunată pentru cei care intră pentru prima dată în contact cu produsele FLP.
Conţine un amestec echilibrat de boboci florali din aloe, scorţişoară şi ghimber din China, cuişoare din Madagascar, mirodenii cu efect calmant din Jamaica, coajă rasă de portocală (bogată în vitamina C), nucşoară, fenic, muşeţel, frunze de mure şi Gymnema sylvestre. Sărac în calorii. Nu conţine cafeină. Are 25 de pliculeţe sigilate individual a câte 37 g fiecare.
Ceaiul de la FLP are efecte anti-inflamatorii în organismul nostru. Dacă ar fi să facem o comparaţie, Aloe Vera Gel este ca un săpun, iar ceaiul este jetul de la duş care spală toate impurităţile din organism.
Această ofertă poate fi un început nu doar pentru afacerea ta, dar şi pentru o cură intensă de detoxifiere, care rezultă cu sănătate, mai multă energie şi dispoziţie pentru viaţă!
Acest produs international combina ingrediente alese cu mare grija din China, Jamaica, Egipt, America si India. Scortisoara reconfortanta, coaja de portocale si cuisoare, pentru un gust placut de fructe, pimento si ghimbir pentru efecte calmante. Am adaugat boboci florali de aloe culesi de pe plantatiile proprii, pentru un ceai reconfortant, hipocaloric. Aloe Blossom Herbal Tea este o parte importanta a programelor Forever de monitorizare a greutatii corporale.
Din ce este facut acest ceai:scortisoara, coaja de portocale, cuisoare, frunze de mure, pimento (piper de Jamaica), fenicul, ghimbir, nucsoara, boboci florali de Aloe vera, Gymnema silvestre, musetel.
CONTINUT: 25 plicuri sigilate individual.
Cum se utilizeaza acest ceai:Pentru 1 cana de ceai fierbinte, folositi 1 plic. Introduceti plicul de ceai in apa clocotita timp de 3-5 minute. Pentru 1 litru de ceai cu gheata, introduceti 4 plicuri de ceai in 2 cani cu apa clocotita, timp de 3-5 minute, apoi scoateti plicurile, completati cu inca 2 cani de apa rece si refrigerati. 
Aloe Blossom Herbal Tea este un:
  • puternic detoxifiant si dezinfectant al tubului digestiv.
  • scade glicemia la persoanele cu diabet
  • supliment nutritiv si fortifiant, bun inlocuitor al cafelei, fara efecte negative.
  • imbunatateste apetitul, digestia si inlatura balonarea.
  • calmant, antiseptic.
Fie ca este servit fierbinte, fie ca i se adauga cuburi de gheata, Aloe Blossom Herbal Tea are un gust minunat si este usor de preparat.
Administrare:
Conform principiilor fitoterapiei, remediul naturist bazat pe plante trebuie utilizat o perioada de timp egala cu perioada in care organismul a fost supus intoxicatiei sau altfel spus egala cu timpul in care a evoluat boala respectiva. Timpul de utilizare a ceaiului depinde deci, de la caz la caz.
Dintr-un plic se prepara aproximativ 1.5 litri de infuzie.Pentru cazuri patologice, fitoterapia recomanda in loc de infuzie sau decoct, macerat din pulberea fina de ceai. La 1.5 L apa rece de izvor, apa filtrata sau apa plata se pune un pliculet de ceai, amestecul se lasa minim 5 ore (maxim 8 ore) intr-un vas, ferit de lumina directa a soarelui si de praf. Maceratul astfel obtinut se consuma in timpul unei zile.

Daca tii la sanatatea ta poti comanda acest produs dand click aici:https://foreverliving.ro/produse/bauturi-nutritive/aloe-blossom-herbal-tea-art0025?rid=400-000-649-991
 La inregistrarea in magazinul online,inainte de a fnaliza comanda te rugam sa mentionezi codul site-ului FLP Aloe Vera 400-000-649-991 care ti-a recomandat magazinul si te-a directionat catre site.



 

Vanzari icoane

Cele mai vandute