• martie 08, 2019
  • Administrator
Forever Freedom combina Gelul Stabilizat de Aloe Vera cu gust placut de portocala, cu substante necesare mentinerii mobilitatii si bunei functionari a articulatiilor.
Am imbogatit Gelul Stabilizat de Aloe Vera cu sulfat de glucozamina si sulfat de condroitina, doua substante de origine naturala, cu rol in mentinerea mobilitatii si bunei functionari a articulatiilor. Mai mult, am adaugat vitamina C si MSM, o sursa primara de sulf biodisponibil de care organismul are nevoie pentru mentinerea integritatii tesuturilor conjunctive si buna functionare a articulatiilor.
Sulfatul de glucozamina si cel de condroitina sunt substante naturale ce contribuie la pastrarea structurii si gradului de hidratare a cartilajelor, aceste amortizoare de socuri ale organismului. De asemenea, aceste substante ajuta la pastrarea vascozitatii adecvate a lichidului lubrifiant din articulatii, ceea ce permite glisarea libera a unei suprafete deasupra alteia. Pe masura ce organismul imbatraneste, capacitatea de a produce substantele necesare unui cartilaj sanatos scade, ceea ce duce la uzura articulatiilor.
In combinatie, sulfatul de glucozamina si sulfatul de condroitina, vitamina C si MSM-ul constituie prima linie de aparare impotriva deteriorarii articulatiilor.
La fel ca in cazul altor produse Forever Living Products, aceste substante nutritive provin din surse naturale, fiind complet lipsite de toxicitate.
Din ce este facut:
CANTITATE: 1 litru
89% gel de Aloe vera stabilizat*** (suc), sorbitol (stabilizator), concentrat din suc natural de portocale, fructoza, 1,2% sulfat de glucozamina.2KCl, 1,17% sulfat de condroitina, aroma naturala de portocale, 0,6 % metilsulfonilmetan, acid ascorbic (antioxidant), acid citric anhidru (corector de aciditate), benzoat de sodiu (conservant), tocoferol (antioxidant).
Informatii nutritive:
Doza zilnica maxima (240 ml) asigura:
Sulfat de glucozamina.2KCL** 1500 mg
Sulfat de condroitina** 1200 mg
MSM** 750 mg
Vitamina C 500 mg (625% DZR*)
Potasiu 500 mg (25% DZR*)
* Doza zilnica recomandata cf. Directivei 2008/100/EC.
** Doza zilnica nu a fost stabilita.
 Modul de administrare al produsului:
  • Forever Freedom se va agita inainte de folosire;
  • Doza zilnica recomandata este cuprinsa intre 60 si 120 ml;
  • Dupa desigilarea produsului se va pastra obligatoriu in frigider;
  • Pe parcursul consumarii sale este recomandata a se consuma doza zilnica recomandata de lichide, anume cel putin 2 litri.
Daca tii la sanatatea ta poti comanda acest produs citind instructiunile de mai jos:

 La inregistrarea in magazinul online,inainte de a fnaliza comanda te rugam sa mentionezi codul site-ului FLP Aloe Vera 400-000-649-991 care ti-a recomandat magazinul si te-a directionat catre site.
Poti comanda dand click aici:https://foreverliving.ro/produse/bauturi-nutritive/bauturi-nutritive-forever-freedom?rid=400-000-649-991

Vanzari icoane

Cele mai vandute