• martie 09, 2019
  • Administrator
Forever Aloe Peaches este un alt mod de a ne bucura de calitatile gelului stabilizat de Aloe vera, intr-o bautura cu excelenta aroma de piersici. Contine fragmente de pulpa de Aloe vera si suc de piersici bine coapte.Piersica este un fruct aromat cu origine exotica si cu o istorie ce dateaza din secolul 10. Sunt originare din China, unde piersicul era perceput ca a fi “pomul vietii”. In acest colt al Asiei, piersicile erau considerate simboluri ale unitatii si ale nemuririi. Istoria si legendele despre acest fruct merg chiar mai departe si vechii persi fac cunoscute aceste fructe si in Imperiul Roman, romanii numindu-le “marul persan”. Piersicile sunt o sursa excelenta de antioxidanti. Un studiu efectuat in 2009 si publicat in “Journal of Medicinal Food” arata ca antioxidanti importanti sunt prezenti in pulpa si coaja piersicii. Acidul chlorogenic, unul dintre antioxidantii de seama din compozitia piersicii, ajuta la combaterea efectelor nocive ale radicalilor liberi, de aceea piersicile pot contribui la incetinirea procesului de imbatranire, iar licopenul si luteina din acest fruct sunt importante in mentinerea sanatatii ochilor, inimii si prostatei.

Adaosul de piersici furnizeaza carotenoide (antioxidanti valorosi), precum si sursa de vitamina A, cu rol esential in buna functionare a sistemului imunitar.
Ingrediente:
  • 84,3% gel pur de Aloe vera
  • bogat in vitamina C
  • ajuta la mentinerea unui nivel ridicat de energie
  • sustine sanatatea digestiei si absorbtia nutrientilor
  • fara conservanti adaugati
  • gust proaspat
  • pastreaza cu 300% mai mult din continutul de vitamine al gelului de aloe, datorita procesului aseptic de fabricare si ambalare
CANTITATE: 1 litru
Cum se consuma:
Amestecati cu gheata si suc natural de fructe, pentru a va bucura de comorile oferite de natura, in orice moment al zilei!
A se agita inainte de folosire.
A se pastra la frigider dupa desigilare.
Se vor consuma 60 – 120 ml, de 1-2 ori pe zi.

Daca tii la sanatatea ta poti comanda acest produs citind instructiunile de mai jos:

 La inregistrarea in magazinul online,inainte de a fnaliza comanda te rugam sa mentionezi codul site-ului FLP Aloe Vera 400-000-649-991 care ti-a recomandat magazinul si te-a directionat catre site.
Poti comanda dand click aici:https://foreverliving.ro/produse/bauturi-nutritive/forever-aloe-peaches?rid=400-000-649-991

Vanzari icoane

Cele mai vandute